top of page
OI000038.JPG.jpg

Riikka

Olen paljasjalkainen jyväskyläläinen sosiaalialan lehtori, ay-aktiivi ja äiti. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosionomi (AMK). Olen myös laillistettu sosiaalityöntekijä. Minulla on monipuolista työkokemusta sosiaalialan asiakastyön tehtävistä sekä projektityöstä. Luottamustehtäviini voit tutustua täällä.

 

Lähdin mukaan kuntapolitiikkaan, koska mielestäni päätöksentekoon tarvitaan entistä vahvemmin mukaan sosiaalialan näkemystä ja asiantuntemusta. Haluan tuoda esille sosiaalialan ja -palveluiden vaikuttavuutta ja merkitystä myös tulevalla hyvinvointialueella. Käsillä olevassa uudistuksessa pitää kiinnittää erityistä huomiota sosiaalihuollon ja -palvelujen rooliin terveydenhuollon ja pelastustoimen rinnalla.

Olen asunut, kasvanut ja työskennellyt eri puolilla Jyväskylää ja täällä on minulle paljon tärkeitä paikkoja. Siksi minulle on myös tärkeää, että päätöksenteossa kiinnitetään huomiota monipuolisesti eri kaupunginosien ja kylien elinvoimaisuuteen, toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Työtehtävieni ja ay-toiminnan kautta myös koko Keski-Suomen alue on tullut minulle tutuksi, ja haluaisinkin olla mukana kehittämässä jatkossa kaikkien keskisuomalaisten palveluja.

bottom of page